Får boligdrømmen oppfylt på Høgli

Etter mange år med mye reising i jobbsammenheng, er det på tide å slå seg til ro for samboerparet Frank Sandberg (38) og Merethe Olsen (36). Nå skal de bygge drømmehuset på Høgli.
Vi har gledet oss lenge til å bygge hus. Denne drømmen får vi nå realisert på Høgli, sier Frank med et stort smil.  

Den blide 38-åringen jobber i forsvaret, mens samboeren Merethe jobber i helsevesenet. De har vært sammen i hele 16 år og bodd i mange byer rundt om i landet - dit jobben har ført dem. I løpet av disse årene har de hatt flere boligprosjekter med renovering og generell oppussing, men drømmehuset har latt vente på seg. Helt fram til nå.

Krav til tomt og bolig
Valg av tomt var viktig for samboerparet. De hadde krav om gode solforhold, kort vei til sentrum, tilgang til natur og ikke minst tomtestørrelsen. På Høgli fant de akkurat det de var ute etter.  

– Nå ser det ut til å bli en normalisering av tilværelsen vår og det ser vi fram til. Håpet er å få rotfeste her, for det har vi ikke hatt de siste 16 årene. Her på Høgli skal vi bygge et hus som er noe utenom det vanlige. Det skal bli en atriumsmodell med hage i midten av boligen. Der vil det forhåpentlig bli en inndeling som tillater selskapeligheter, for akkurat det har vi savnet i tidligere boliger, forteller Frank Sandberg, som nylig var på tomtevisning på Høgli.  

Da fikk han stå på tomten sin og nyte den første av mange kommende solnedganger.

boihoegli1

Mysen har mye å by på
Både Frank og Merethe er fra Buskerud, men Frank hadde store deler av oppveksten i Askim - noen få kilometer fra Mysen. Paret har eid et hus i Mysen siden 2013, men i 2016 ble det igjen flytting i forbindelse med jobb. Paret trivdes godt og prøver derfor på nytt å etablere seg i Mysen.  

– Jeg må si at jeg liker småbytilværelsen. Å bo i storbyene er også fint, men for meg ble det litt upersonlig. Her i Mysen har vi det meste av det vi trenger. Skulle vi har behov for noe utenfor, er det kort vei. Mysen ligger ganske så sentralt, forteller Frank, som ikke legger skjul på at han er svært opptatt av idrett.  

At det er kort vei til treningssentrene, fotballbane og fantastiske naturstier setter han veldig pris på.  

– Men jeg skal være ærlig: Det blir nok et treningsrom litt over gjennomsnittet stort i den nye eneboligen vår også, smiler han. 

Det at Mysen tilrettelegger såpass for kvalitetstrening er utrolig bra. Her håper vi å slå oss til ro i drømmehuset vårt, avrunder han.  

I skrivende stund er fire av tomtene solgt og det er noen få muligheter igjen. Dersom du har tanker om å realisere et spennende boligprosjekt, kan du lese mer om muligheten her.

dsc05724-kopi 2