Hvorfor nybygg?

Vi ønsker at du som kjøper bolig av oss enkelt skal kunne skape ditt eget drømmehjem. Et hus er bare en bygning men et hjem er mer en følelse. Det er i hjemmet du skaper gode minner, kobler av etter en hektisk dag , og tilbringer en stor del av livet - og  det er her du kan bestemme hvordan det skal se ut rundt deg. Alle som kjøper bolig av oss tilbys en komplett boligpakke av høy standard, hvor du også kan velge og tilpasse boligen blant et bredt sortiment produkter.

Det er viktig for oss at du blir ivaretatt som sluttkunde i hele prosessen fra kjøp til aktiv bruk av din nye bolig.

Forutsigbarhet
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere teknisk  kvalitet. Gode energiløsninger er bra for både miljø og lommeboken- Med ny bolig fra oss så slipper du å bekymre deg for kalde vintre med høye strømpriser.
 Når du kjøper ny bolig har du 5 års garanti og reklamasjonsrett på boligen. Dette gir deg et mye sterkere rettsvern enn om du kjøper en brukt bolig.

Lave kjøpsomkostninger
Det er lavere kjøpskostnader ved kjøp av ny bolig; du betaler bare 2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift til staten – ikke 2,5 % av hele kjøpesummen, som man gjør ved kjøp av brukt bolig. 
 
Mer fritid
Når du kjøper ny bolig, slipper du å tenke på oppussing- og vedlikeholdskostnader på flere år. Du slipper også å bekymre deg for f.eks. skjulte skader eller arbeid som har blitt gjort i leiligheten som ikke er dokumentert. Du får mer tid til å bruke på familie, venner og hobbyer- eller å bare koble av i ditt nye hjem.