Enorm respons på nytt boligprosjekt

I løpet av kort tid er det solgt 12 av 16 leiligheter i et nytt boligprosjekt i Dronningens gate. Og det før byggearbeidene har kommet i gang.
Frigaard Bolig har god grunn til å være fornøyd med responsen på sitt første prosjekt i Sarpsborg sentrum. Interessen har vært upåklagelig.

Det har ikke minst eiendomsmegler Henriette Henriksen i Eiendomsmegler 1 fått erfare. Kjøperne har nærmest stått i kø, etter at prospektet ble lagt ut i markedet.

Kun fire igjen
- Nå er det bare fire leiligheter igjen. Blant annet er alle leilighetene i bygningen ut mot Dronningens gate solgt, opplyser hun til Sarpsborg Arbeid

Av de som fortsatt ikke er solgt, er det tre leiligheter på rundt 95 kvadratmeter. Prisen for disse er mellom 5,5 og 6,0 millioner kroner. Den fjerde har en pris på 4,4 millioner. Den er på 72 kvadratmeter.

Ulike størrelser
Det er Dronningens gate Atrium AS, eid av Frigaard Bolig, som står bak prosjektet med 16 leiligheter fordelt på to bygninger. Størrelsen på boligene er fra 37 til 97 kvadratmeter. Det følger ikke med garasjeplass da parkering skjer i gatene. Her er det boligsoneparkering.
Eiendomsmegleren tror den sentrale beliggenheten i et stille strøk i Sarpsborg sentrum har vært viktig for kjøperne. Dessuten er det gangavstand til nær sagt alle byens fasiliteter.

- Det er heller ikke alle som ønsker å bo i blokk. Her det en liten hage til leilighetene i 1. etasje. I tillegg er det fellesområder mellom bygningen hvor det blant annet settes opp et drivhus, forteller Henriette Henriksen videre.

Ett års byggetid
Planen er at byggearbeidene starter opp i i løpet av første kvartal. Det er da beregnet rundt ett års byggetid med innflytting i 1. kvartal i 2023. Prosjektet er en fortetting på de tre eiendommer som avgrenses av gatene Dronningens gate – Valkyriegata – Skolegata.

Dronningens gate Atrium AS blir de første boligene som Frigaard Bolig reiser i Sarpsborg sentrum. Det var imidlertid en annen aktør i bransjen som jobbet med reguleringsplanen. i fjor høst ble det kjent at selskapet var overtatt av forretningsmannen Trond Frigaard.