30 nye leiligheter på en av Mysens mest spektakulære tomter

Et hjem for enhver smak. Velg mellom 30 leiligheter fra 49 til 128 kvadratmeter.
På denne unike plassen i Mysen har vi gleden av å utvikle 30 nye gjennomgående og moderne leiligheter med en helt spesiell utsikt over Mysen.  Omkranset av natur og skog utvikler vi i Frigaard Property Group funksjonelle boliger med godt miljø og inneklima slik at du kan føle deg trygg hjemme. Vi har lyttet til hva boligkjøpere ønsker seg i en ny bolig slik at vi kan tilby deg leiligheter tilpasset kjøpernes ønsker. 

Ditt fremtidige drømmehjem.

Om MysenMysen har som mål å bli Østlandets mest attraktive småby, og for mange er byen nettopp det. Selv om byen er Østfolds minste, har den likevel et rikelig tilbud av kultur, historie og sjarm.

Er man glad i skog og natur kan man utforske Fjella, en naturperle i Indre Østfold, som strekker seg fra Ørje i øst til Mysen i vest og Rakkestad i sør. Her finnes det utallige med stier for gående, løpende og syklende, skiløyper og ikke minst flott natur.

En av Mysen sine store stoltheter er det frivillige arbeidet som blir gjort langs Mysenelva.

Mysenelvas Venner jobber for å danne idylliske steder hvor alle kan ferdes langs elva. Trivelige broer, opplyste stier, koselige fiskeplasser og ryddige strender er noe av det foreningen har organisert til innbyggernes store glede.

I 2020 ble Mysen Rackethall ferdigstilt; et treningsanlegg for de som er glad i tennis, badminton, squash og bordtennis.

Mysen Tennisklubb står bak anlegget med støtte fra entreprenører, sponsorer og givere. Anlegget er en flerbrukshall tilrettelagt for alle aldersgrupper.